GalbanumShop

باریــجه

این گیاه در مناطق کوهستانی مرکزی و شمال شرقی ایران رشد می کند. با برش یک لایه نازک از این ریشه ، مایعی صمغ مانند خارج می شود که رنگ آن مانند شیر است و با گذشت زمان به زرد و سپس قرمز تغییر رنگ می دهد. امروزه از باریجه بیشتر به عنوان طعم دهنده در محصولات غذایی مانند نوشیدنی های غیر الکلی و محصولات گوشتی استفاده می شود. به گفته دامداران، مصرف گیاه باریجه توسط حیوانات اهلی در تولید شیر آنها تأثیرگذار بوده است.

بیشترین کاربرد باریجه در صنعت عطر سازی، تولید تثبیت کننده ها (فیکساتورها) و تولید چسب های بسیار گران قیمت مانند چسب الماس است. باریجه در تهیه عطر و ادکلن در کشورهای مختلف جهان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و در صنعت محصولات آرایشی نیز بصورت گسترده استفاده می شود.

به طور سنتی از آن به عنوان ضد عفونی کننده، ضد سرماخوردگی، ضد تشنج، ضد اسپاسم و ضد التهاب استفاده می شود و مصرف مقادیر کم آن در کاربردهای پزشکی سنتی از قرن های گذشته در سراسر جهان جهت تسکین درد نام آشنا است! در کتاب مرجع Martindell اثرات ضد اسپاسم ، خلط آور و تحریک کننده آن ذکر شده و کاربرد اصلی آن در صنایع غذایی به عنوان یک طعم دهنده و معطر کننده معرفی شده است.

هم اکنون سفارش دهید